Over ons

Wie is 24-drukwerk ?
Het bedrijf 24-drukwerk staat garant voor professioneel drukwerk van al jouw drukwerk. Wij zijn een online drukkerij die kwalitatief hoogstaande drukwerk levert Nederlands snelste levertermijnen!

Nederlands snelste online drukker
Wat je bestelt wil je zo snel mogelijk hebben, toch? Voor een razendsnelle levering van jouw drukwerk bestel je bij 24-drukwerk. drukwerk voor jouw spectaculaire winkelacties, evenementen, reclamecampagnes of van je vakantiefoto’s kun je nog dezelfde dag afhalen of binnen 24 uur ontvangen! Voorwaarde is dat je jouw bestelling plaatst voor de besteldeadline. Als je na deze deadline bestanden verzend, dan zullen wij alsnog proberen jouw wens te realiseren. Door verregaande samenwerking met professionele transportbedrijven zijn wij in staat om verzendingen last-minute te realiseren!

Spotgoedkope prijzen
Iedereen wil besparen! Daarom heeft 24-drukwerk haar bedrijfsvoering volledig geautomatiseerd, waardoor het complete productie- en verzendtraject nauwkeurig op elkaar is afgestemd. Van het online bestelproces naar order intake, van productie tot verzending van het drukwerk. Door minimalisatie van handmatige werkzaamheden, scherpe inkoop van materialen en het drukken van hoge volumes kunnen wij spotgoedkope prijzen hanteren.

Eigen productie
Wij hebben het productieproces van al het drukwerk volledig in eigen beheer. Op deze wijze kunnen wij jou de kwaliteit, snelheid en flexibiliteit garanderen die je van ons mag verwachten.

Logistiek ’in control’
Voor de status van jouw bestelling log je in onder ‘Mijn account’. Per bestelling zie je direct wat de status van je bestelling is.

Voor iedereen de juiste drukwerk, gedrukt op het juiste materiaal
Zowel vele bedrijven als consumenten weten onze website te vinden voor professionele drukwerk. Met enkele muisklikken kunnen onze klanten direct drukwerk bestellen. Onze klanten zijn terecht kritisch en willen alleen drukwerk die voldoet aan zijn of haar verwachtingen. Daarom biedt 24-drukwerk ondersteuning bij het kiezen van het juiste ‘materiaal’ waar het drukwerk op gedrukt word(en). Kun je in ons online assortiment toch niet direct vinden wat je zoekt, dan biedt het team van 24-drukwerk je graag een oplossing naar uw volle tevredenheid!

Team 24-Drukwerk.nl
Wij werken met een enthousiast en deskundig team met veel ervaring in de grafische sector. Hard werken, kwaliteit en efficiëntie staan bij 24-drukwerk centraal. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Lidmaatschap KVGO
Wij zijn lid van het KVGO. De Koninklijke KVGO is de ondernemingsvereniging voor werkgevers in de communicatie-industrie.

Lidmaatschap Vereniging Repro Nederland
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn van toepassing de Leveringsvoorwaarden van de Vereniging Repro Nederland, gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Amsterdam onder nummer 7/2001.

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen hebben we al voor je beantwoord.

Kom je er niet uit?

We helpen je graag verder op de chat!

© 24drukwerk B.V.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Sitemap